DS Motoren

 
 

Ons aanbod

Onderhoud en reparatie

U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparatie aan uw motorfiets. Wij hebben een specialisme in Moto Guzzi, Buell, Triumph en Royal Enfield. Maar ook voor alle andere merken kunt u bij ons terecht.

Heeft u een scooter, bromfiets, of ander gemotoriseerde tweewieler  die onderhoud nodig heeft? Neem gerust contact met ons op, zodat we samen kunnen bespreken wat we voor u kunnen betekenen.

Accessoires, onderdelen en motor kleding

Via onze leveranciers hebben wij beschikking over een breed assortiment van accessoires, onderdelen en motorkleding. Kom gerust langs voor inzicht in ons assortiment of advies.

Wist u dat...u in de meeste gevallen ook bij ons kunt bestellen en de artikelen thuis geleverd kunt krijgen.

Aankoopbegeleiding

Heeft u een andere tweedehands motor op het oog, maar bent u niet zeker over de technische staat van de motor? Wij kunnen u adviseren bij uw aankoop.

Ophaalservice

Wij beschikken over een bus waarmee we motorfietsen en scooters kunnen vervoeren. In sommige gevallen is het ophalen van uw motor een gratis service. In andere gevallen, kunnen we deze ook tegen betaling ophalen. Mits de planning dit toelaat. 

Winterstalling

Op zoek naar een veilige stalling voor uw motor tijdens de wintermaanden? Wij hebben beperkte plaatsen beschikbaar - dus reserveer snel. Stalling kan al vanaf € 1,- per dag. Tijdens de stalling staat uw motor warm en droog. Bij een minimale stalling van 2 maanden, doen wij na afloop een kleine check, zodat u weer veilig de weg op kan. 

Mogelijkheid tot stalling in de periode van eind oktober to begin maart.

Pitstop

Heeft u niets nodig, en u motor rijdt als een zonnetje... u bent ook welkom voor een pitstop tijdens een van uw mooie toertochten door onze regio. Koffie en toiletten zijn gratis voor u beschikbaar.

Heeft u al behoefte aan een van deze diensten, dan komen wij graag met u in gesprek. Misschien kunnen we in deze oriënterende fase, toch iets voor u regelen. En het stelt ons in de gelegenheid onze klanten en uw wensen beter te leren kennen. 
 
E-mailen
Bellen